Publicatie

Succesvolle digitale innovatie voor​ jouw stad of regio​

Thema: Bestemmingsontwikkeling

Nederland overal aantrekkelijk. Dat is een van de pijlers in Perspectief2030. We willen bezoek op andere plekken en op andere momenten in Nederland stimuleren. Dit doen we onder andere door partners te stimuleren in het ontwikkelen van aanbod dat daarbij past. Zo ook op het gebied van erfgoed. We inspireren met mooie voorbeelden, brengen partijen samen en delen onze kennis en expertise. 

Digitale belevingen zijn een van de nieuwe ontwikkelingen in de sector en kunnen helpen bij het ontwikkelen van goed aanbod en het versterken van waardevol bezoek in jouw stad of regio. Hoe zet je de nieuwste technieken in? Hoe kun je met die ontwikkelingen jouw bezoekers bereiken, boeien én binden aan jouw plek? Dit zijn ongetwijfeld uitdagingen waar je als stad, regio of culturele locatie geen standaard antwoord op hebt, maar wel graag mee aan de slag wilt. NBTC helpt je daar graag bij.

Waar heb je hulp bij nodig?

Digitale beleving is meer dan het ontwikkelen van een app voor bezoekers of toepassen van de nieuwste VR-technologie. Het begint bij een stip op de horizon. Waar wil je VR-technologie voor inzetten? Voor wie wil je een digitale beleving realiseren en waarom? Voor welk probleem kan digitale innovatie een mooie oplossing bieden?

Wil je bijvoorbeeld je storytelling versterken of een gepersonaliseerde ervaring creëren? Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Wij denken graag met je mee in het ontwikkelen van die aanpak.

Door de juiste techniek en storytelling te gebruiken, speel je het beste in op de wensen van de bezoeker. En kun je jouw bestemming voor bezoekers op een bijzondere manier tot leven brengen.
Ginger Weerheim

Waar kunnen wij je bij helpen?

Afhankelijk van je vraag als stad, regio of culturele locatie, kijken wij hoe we je het beste kunnen helpen.

Bekijk de infographic die we hebben ontwikkeld. Deze bevat stappen voor het ontwikkelen van een geschikte digitale beleving voor jouw organisatie.

Je vindt de infographic hier

Inspiratie opdoen? Bekijk deze voorbeelden eens:

Meer lezen?

Bekijk onderstaande publicaties voor nog meer informatie over digitale belevingen.

Contact

Heb je nog vragen over digitale belevingen? Of ben je geïnteresseerd, maar weet je niet waar te beginnen?

Neem contact op!