Werken bij

Als de nationale destinatiemanagement-organisatie van en voor Nederland zorgt het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) op basis van relevante kennis en inzichten voor een nationale visie op toerisme. Op basis van deze visie inspireren, verbinden en faciliteren wij steden, regio’s, ondernemers en andere belanghebbenden in en om de bestemming Nederland. Ten behoeve van ons land als een leefbare, geliefde en waardevolle bestemming, voor bewoners, bezoekers en bedrijven.

Werken bij NBTC betekent jezelf uitdagen in een dynamische en internationale omgeving. We werken samen in multidisciplinaire teams en vinden investeren in persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend. Zo halen we het beste uit onszelf voor bestemming Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Hiernaast hebben wij een internationaal netwerk van vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de toeristische sector? Kijk dan in onderstaand vacatureoverzicht of ga naar de stagepagina. 

Geen vacatures? Stuur gerust een open sollicitatie met cv naar sollicitaties@holland.com. Of volg ons op X (voorheen Twitter) of LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.  

Vacatures

Stuur gerust een open sollicitatie voorzien van cv naar sollicitaties@holland.com.

Stages

Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden voor het lopen van stage bij NBTC.