The Atomium, Brussels, Belgium
Foto: © Lara Puscas via Unsplash

België

Nederland is voor Belgen en dan met name voor de Vlamingen een aantrekkelijke bestemming. Na de Duitsers zijn de Belgen de meest geziene buitenlanders in Nederland. Op deze pagina vind je informatie over het reisgedrag van de Belgen naar Nederland. Wat zoeken ze en wat boeken ze dan? Wanneer komen ze en wat is de belangrijkste reden om ons land te bezoeken?

De Belg kent Nederland als vakantiebestemming goed en is altijd op zoek naar nieuwe en leuke ideën om nog meer inspiratie op te doen. Ook al spreken we 'dezelfde taal', een Belg is geen Nederlander. Daarom delen we graag tips & trics over hoe succesvol zaken te doen op de Belgische markt.

België is een B2C-markt, maar de travel trade speelt een belangrijke rol. Ook hier vindt u informatie over. Neem gerust contact met op met Bram Straatman voor aanvullend advies.

Categorie: Publicatie

Marketscan België

1 november 2022

Interesse in de Belgische reismarkt? Dan is kennis over deze markt en de Belgische bezoeker essentieel. In onze Marketscan tref je een beknopt overzicht aan van trends & ontwikkelingen.

Lees verder

Kennis & inzichten Belgische markt