Stages

Als dé destinatiemanagement-organisatie voor bestemming Nederland heeft NBTC veel expertise in huis op het gebied van Intell & Insights, Strategy & Branding, Destination Development en Marketing. De vele raakvlakken van ons dagelijkse werk met het Nederlandse studieaanbod zorgen regelmatig voor interessante stages. Wij zijn dan ook zeer ervaren in het begeleiden van stagiairs.

Mogelijkheden op hbo- en wo-niveau

Wij bieden jaarlijks vele stagemogelijkheden op hbo- en wo-niveau; zowel op ons hoofdkantoor in Den Haag, als bij onze internationale vestigingen. Meestal gaat het om meewerkstages van minimaal vijf maanden, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Een afstudeeronderzoek of algemene onderzoeksopdracht is bij NBTC helaas niet mogelijk.

Stageprofiel

NBTC is een inclusieve organisatie. Dit betekent dat ieders bijdrage welkom is. Daadkracht, resultaatgerichtheid en zelfstandigheid zijn de belangrijkste eigenschappen die wij zoeken in onze stagiairs. Een oriëntatie op ons vakgebied en affiniteit met de gastvrijheidssector zijn een pré. Als NBTC-stagiair(e) moet je bovendien ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Geïnteresseerd in een stage bij NBTC?

Denk jij dat je met jouw competenties een aanvulling bent op ons team, bekijk dan onze (meewerk)stages in het vacatureoverzicht. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Bekijk deze video: NBTC is op zoek naar stagiaires