Publicatie

NBTC strategie en aanpak 2022-2023

Thema: Artikel

Hoe draagt NBTC samen met andere belanghebbenden bij aan de realisatie van Perspectief 2030, de nationale visie op toeristisch en zakelijk bezoek? In onze publicatie “Samen impact maken” lees je over onze strategie en aanpak voor 2022-2023.

De duurzame ontwikkeling van bestemming Nederland vraagt om integrale samenwerking tussen verschillende beleidsdomeinen. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen profiteert van bezoek: bewoners, bezoekers en bedrijven. Corona liet zien hoe actueel de uitgangspunten van Perspectief 2030 zijn. Maar ook dat we nóg meer samen moeten optrekken, in het belang van een vitaal en leefbaar Nederland. Ook voor toekomstige generaties.

Publicatie “Samen impact maken”

Met de uitgave “Samen impact maken” reiken we uit naar jou, ook als wij nog niet eerder samenwerkten. Je vindt hierin een overzicht van onze strategie, doelen en programma’s. Voel je de inspiratie of urgentie en herken jij je in een of meer programma’s? Benader dan een van onze collega’s bij NBTC. Samen creëren we zo de beweging die Nederland nodig heeft - en verdient!

Samen impact maken

Wie zijn we, wat doen we en wat is onze strategie & aanpak voor 2022-2023?

Bekijk hier de publicatie