Millennium bridge, Londen
Millennium bridge, Londen
Foto: © James Padolsey via Unsplash
Markten & segmenten

Verenigd Koninkrijk

Welcome! Op deze pagina vind je alle relevante informatie over het Verenigd Koninkrijk. Het Verenigd Koninkrijk staat op de derde plek qua bezoekers naar ons land. Nederland ontving in 2019 zo'n 2,4 miljoen Britse gasten, die gezamenlijk circa 5,1 miljard euro besteedden.

De helft van de Britse bezoekers is afkomstig uit Londen en het zuidoosten van Engeland. Stedentrips zijn het populairst: zo'n 80% van de Britten verblijft bij een bezoek aan ons land in een van de grote steden.

In onze Marketscan vind je een beknopt overzicht van de Britse reismarkt, belangrijkse spelers en uiteraard de Britse bezoeker. Of bekijk een van onze publicaties over deze markt, bijvoorbeeld de maandelijkse update inzake Covid-19 of de actuele stand van zaken rondom Brexit. Voor specifieke vragen en advies staan wij uiteraard voor je klaar!

Categorie: Publicatie

Marketscan Verenigd Koninkrijk

10 juni 2022

Interesse in de Britse reismarkt? De Marketscan Verenigd Koninkrijk geeft je actuele en relevante inzichten over de Britse bezoeker.

Lees verder

Kennis & inzichten over de Engelse markt

Categorie: Publicatie

Travel Trade Scan Verenigd Koninkrijk 2022

21 juni 2022

De Travel Trade Scan Verenigd Koninkrijk 2022 geeft een actueel overzicht van de sector, de impact van Brexit en de pandemie, het reissentiment en diverse trends en ontwikkelingen.

Lees verder
Categorie: Artikel

Duurzaam reizen vanuit het Verenigd Koninkrijk

11 mrt. 2022

Byway Travel en duurzaam toerisme zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze touroperator uit het Verenigd Koninkrijk is ‘s werelds eerste organisatie voor vliegvrije vakanties.

Lees verder
Categorie: Publicatie

COVID-19 en Verenigd Koninkrijk

5 aug. 2021

The Voice from the UK’ geeft een maandelijkse update van de ontwikkelingen en het reissentiment in het Verenigd Koninkrijk. Lees hier de publicatie.

Lees verder
Categorie: Publicatie

Brexit Update Verenigd Koninkrijk

12 jan. 2021

Meer weten over Brexit en de actuele ontwikkelingen en gevolgen voor de reis- en evenementensector? In deze presentatie vind je diverse publicaties en handige links.

Lees verder
Categorie: Publicatie

Medialandschap in Covid-19-tijden Verenigd Koninkrijk

1 nov. 2020

In het whitepaper Medialandschap in Covid-19-tijden geven we je inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van media in het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder
Categorie: Publicatie

Medialandschap Verenigd Koninkrijk

13 aug. 2020

Deze whitepaper geeft inzicht in het media aanbod in de Verenigd Koninkrijk met aandacht voor traditionele media, travel media, culturele pers en social influencers.

Lees verder