Louvre, Paris, France
Foto: © Jianxiang Wu via Unsplash

Bienvenue! Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de Franse markt. Frankrijk staat op de vijfde plek qua aantal inkomende bezoekers naar Nederland. In 2019 kwamen 963.000 Fransen naar Nederland waar ze meer dan 1,9 miljoen nachten doorbrachten.

Het grootste deel van de Fransen die ons land bezoeken is afkomstig uit de regio Parijs/Ile de France. Amsterdam is zeer populair onder de Fransen maar ook andere Nederlandse steden en regio's winnen aan populariteit.

Op deze pagina vind je een overzicht van de laatste Franse reistrends en cijfers over Frans toerisme naar Nederland. In onze whitepapers, presentaties en video's vind je informatie over specifieke trending topics. Voor advies over de Franse toeristische markt ben je bij ons aan het goede adres, neem gerust contact met ons op!

Categorie: Publicatie

Marketscan Frankrijk

10 juni 2022

Interesse in de Franse reismarkt? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de Franse bezoeker!

Lees verder

Kennis & inzichten Franse markt

Categorie: Publicatie

COVID-19 en Frankrijk

5 aug. 2021

‘The Voice of France’ geeft een maandelijks beeld van het reissentiment en de ontwikkelingen in Frankrijk.

Lees verder
Categorie: Publicatie

Pers & PR: de jaarlijkse MUSEA persconferentie

27 nov. 2020

Ons team in Frankrijk beschikt over een uitgebreid netwerk van journalisten en influencers en organiseert jaarlijks de MUSEA-persconferentie.

Lees verder
Categorie: Publicatie

Medialandschap in Covid-19-tijden Frankrijk

1 nov. 2020

In de whitepaper Medialandschap in Covid-19-tijden geven we je een inzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mediaconsumptie in Frankrijk.

Lees verder
Categorie: Publicatie

Medialandschap Frankrijk

13 aug. 2020

Deze whitepaper geeft inzicht in het media aanbod in Frankrijk waarin we de traditionele media, travel media, culturele pers en social influencers aan bod laten komen.

Lees verder