The Atomium, Brussels, Belgium
Foto: © Lara Puscas via Unsplash

België

Nederland is voor Belgen en dan met name voor de Vlamingen een aantrekkelijke bestemming. Na de Duitsers zijn de Belgen de meest geziene buitenlanders in Nederland. Op deze pagina vind je informatie over het reisgedrag van de Belgen naar Nederland. Wat zoeken ze en wat boeken ze dan? Wanneer komen ze en wat is de belangrijkste reden om ons land te bezoeken?

De Belg kent Nederland als vakantiebestemming goed en is altijd op zoek naar nieuwe en leuke ideën om nog meer inspiratie op te doen. Ook al spreken we 'dezelfde taal', een Belg is geen Nederlander. Daarom delen we graag tips & trics over hoe succesvol zaken te doen op de Belgische markt.

België is een B2C-markt, maar de travel trade speelt een belangrijke rol. Ook hier vindt u informatie over. Neem gerust contact met op met Bram Straatman voor aanvullend advies.

The Atomium, Brussels, Belgium
Categorie: Publicatie

Key Insights België

Interesse in de Belgische reismarkt? Dan is kennis over deze markt en de Belgische bezoeker essentieel. In onze Key Insights tref je een beknopt overzicht aan van trends & ontwikkelingen.

Kennis & inzichten Belgische markt

Categorie: Publicatie

Travel Trade Scan België

19 oktober 2023

De Travel Trade Scan België geeft een actuele inkijk in de reisindustrie van België. Hoe is de Belgische reisindustrie opgebouwd, wat zijn de belangrijkste spelers, recente marktontwikkelingen, consumententrends en meer.