Yuzhu Feng, Yushu, China
Foto: © Leon Liu via Unsplash

China

Op deze pagina vind je alle informatie over de Chinese markt. In 2019 verwelkomde ons land ongeveer 390.000 Chinese bezoekers die 450.000 nachten doorbrachten. Chinese bezoekers behoren tot de zogenaamde top spenders. Ze zijn vooral geïnteresseerd in attracties in de steden, historische plaatsen, natuur en typisch Nederlandse elementen. Ook winkelen ze graag en genieten ze van lokale specialiteiten.

Amsterdam is de meest populaire bestemming en een echte must visit voor zowel bezoekers die ons land voor de eerste keer bezoeken als bezoekers die al eerder geweest zijn. Giethoorn is naast Amsterdam de must visit: door het landelijke karakter en het contrast met het stadsleven dat veel Chinezen gewend zijn.

Neem gerust contact op met Eddie Yang voor aanvullende informatie of een persoonlijk advies!

Yuzhu Feng, Yushu, China
Categorie: Publicatie

Marketscan China

Wil je je actief richten op de Chinese reismarkt? Dan is de Marketscan China is het juiste startpunt!

Videoserie: China Keeps Turning

China loopt voorop als het gaat om digitalisering. Op welke manier wordt het toegepast, wat zijn de laatste trends en hoe profiteert de toeristische sector daarvan? Bekijk deze serie korte video's waarin ons team in China met experts in gesprek gaat over ontwikkelingen in de Chinese toeristische markt.

Introduction