Travel Trade - NBTC
Samenwerken

Travel Trade

De internationale travel trade is een belangrijke partner bij het bereiken van onze doelgroepen. Daarom investeren we al jaren in onder meer de Duitse markt om steden, regio’s en andere partners actief te koppelen aan touroperators. Met behulp van lokale trade experts geven partners zelf verder invulling aan activiteiten.

Totdat de reisbeperkingen versoepeld zijn, richten we ons op het onderhouden van onze relaties met de internationale travel trade. We werken aan de zichtbaarheid van trade partners onder de Nederland-paraplu en daarnaast op het realiseren van een verbeterde digitale basis. We zijn met partners aanwezig tijdens travel trade events (zoals ITB) en bekijken samen waar de Nederland-paraplu verder toegevoegde waarde heeft. Meer weten over onze activiteiten die we samen met de travel trade doen? Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden of neem contact met op met Charel van Dam!

ITB NOW 2021 (maart) 

Op deze virtuele editie van ITB had NBTC een virtuele Nederland-stand. Partners konden tegen gereduceerd tarief deelnemen aan ITB en profiteren van goede vindbaarheid en additionele activiteiten in het digitale podium 'NL Café'.

Nederland Trade Evenement (september/oktober) 

In het najaar organiseert NBTC een online Nederland trade evenement. Nederlandse trade partners kunnen hieraan deelnemen om in contact te komen met touroperators uit Duitsland, UK, België en Frankrijk. Mogelijk wordt dit uitgebreid met US en China.

Verbetering digitale kanalen 

We zetten de optimalisatie van de trade website voort in 2021 en we gaan actiever en frequenter communiceren met buitenlandse touroperators. Voor hen wordt een ook een digitale masterclass over Nederland georganiseerd en we zetten een 'Virtual Classroom' op in China. 

Doe mee!

Wil je meedoen aan een van bovenstaande initiatieven?

Neem contact op met Charel van Dam