Organisatie

Events

In onderstaande kalender vind je de bijeenkomsten die NBTC de komende tijd organiseert of waar we betrokken bij zijn. Je bent van harte welkom!

 • 16 juni 2022

  Online update Bezoekersmanagement

  • 16 juni 2022 

  Bezoekersmanagement is en blijft een belangrijk thema voor de duurzame ontwikkeling van bestemming Nederland. Steeds meer binnensteden en natuur- en recreatiegebieden in ons land hebben de behoefte om bezoekersstromen te managen. Wat voor een (internationale) initiatieven zijn er in de afgelopen periode rondom dit thema ontstaan? En welke bezoekersmanagement tools, onderzoeken en voorbeelden zijn er inmiddels beschikbaar? We lichten het toe tijdens de online update Bezoekersmanagement op 16 juni aanstaande van 10.00 tot 11.00 uur.

  Meer weten? Ga naar de eventwebsite.
 • 21 juni 2022

  Studiereis bezoekersmanagement natuur(recreatie)gebieden

  • 21 juni 2022 - 23 juni 2022 

  NBTC organiseert in samenwerking met Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en RBT Heuvelrug & Valleieen tweedaagse studiereis rond het thema bezoekersmanagement. De inhoud van het programma is samengesteld op basis van wensen uit het netwerk natuur(recreatie)gebieden wat NBTC faciliteertsinds 2020. Het netwerk bestaat uit gemeenten, provincies, DMO's, terreinbeheerders enrecreatieschappen.

  Interesse? Neem dan contact op met Bastiaan Overeem.


Heb je vragen over een van deze evenementen, neem dan contact op met Elsje van Vuuren via evanvuuren@holland.com of bel 06 1138 8374.