Nieuws

‘Let’s Reunite’ tijdens IBTM World

Van 30 november tot 2 december vertegenwoordigt NBTC ons land op IBTM World, samen met vijftien partners. In de Nederland-stand laten we zien welke meeting- en congresfaciliteiten ons land te bieden heeft.

De wil was er, zowel bij de Nederlandse partners als bij de hosted buyers, om weer deel te nemen aan IBTM World: al ruim 32 jaar één van de twee invloedrijkste vakbeurzen voor meeting- en eventplanners in Europa. Deze editie is de eerste sinds het uitbreken van de coronacrisis. Van 30 november tot 2 december vertegenwoordigt NBTC ons land samen met vijftien partners. In de Nederland-stand laten we zien welke meeting- en congresfaciliteiten ons land te bieden heeft.

Met inachtneming van de lokale maatregelen - anderhalve meter, vaccinatiebewijs en mondkapjesplicht - kunnen we de Nederlandse deelname op een veilige en verantwoorde wijze realiseren.

Activatiecampagne

Eric Bakermans, director Meetings & Congressen bij NBTC: “Voorafgaand aan deze beurs organiseerden we een activatiecampagne met als leidend thema: ‘Let’s Reunite’. We merkten dat iedereen elkaar echt graag weer wil ontmoeten. De vooraf al goed gevulde agenda’s zijn ook vast een mooie indicator voor het succes van deze vakbeurs, ondanks het feit dat we gezien de huidige situatie weer even geduld moeten hebben. Deze beurs zien we daarom vooral als een platform voor het maken van mooie plannen voor de toekomst.”

NL stand op IBTM Barcelona 2021
NL stand op IBTM Barcelona 2021

Deelnemende partners

De partners die samen met NBTC deelnemen aan de IBTM zijn: Amsterdam Convention Bureau, Apollo & Leonardo Hotels, Amsterdam Convention Centre Beurs van Berlage, Expo Haarlemmermeer, Grand Hotel Huis ter Duin, Jaarbeurs Utrecht, Maastricht Convention Bureau, NH Hotels The Netherlands, Postillion Hotels & Convention Centres, RAI Amsterdam, The Hague Convention Bureau, Utrecht Convention Bureau, Air France – KLM Global Meetings & Events, Pre Finance & Guarantee Fund en Hotels van Oranje.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze deelname aan deze en andere beurzen gericht op de zakelijke reismarkt? Neem dan contact op met Eric Bakermans, Director Meetings & Congressen.