Nieuws

HMJZ Influencer campagne

Vrijdag 29 november startte Hier Moet Je Zijn met een local influencer netwerk dat de mooiste en verrassendste plekken in de regio liet zien. Elke provincie heeft zeker één local influencer die regelmatig zijn/haar lokale tips deelt op Instagram, waarbij het doel van de campagne is om dichtbij-huis ervaringen te promoten. Dit waar de overheid adviseert verre reisbewegingen te beperken en wanneer je erop uit trekt, het dichtbij huis te bezoeken. Want ook in je eigen provincie kan je genoeg unieke plekke vinden en mooie ervaringen beleven. 

De local influencer gebruikt #hiermoetjezijn en de regionale insta handle. Als regio is het ook mogelijk om die post en story op je eigen Instagram account te zetten. Het netwerk zal tot eind juni 2021, regelmatig provincies uitlichten.

Lokale content

De content van het local influencer netwerk word 2 tot 3 keer per week gepost op het @hier_moetjezijn account. Daarnaast is er op dit account een gids per provincie, wanneer er een nieuwe post is over deze provincie wordt deze aan de betreffende provincie gids toegevoegd.

Gezicht van Hier Moet Je Zijn

Met het local influencer netwerk wordt HMJZ uitgedragen door een ‘gezicht’ en inspireert in tijden van meer of minder maatregelen met wat er (nog) kan. Zo inspireren ze hun eigen gevolg om persoonlijke parels te delen en wordt de beweging nog groter. Bovendien maken we gebruik van de kennis en wanderlust van deze influencers en inspireren we Nederlanders weer op vakantie te gaan in Nederland.