Travel Trade

De internationale reisindustrie speelt een belangrijke rol in het aantrekken van internationale bezoekers naar Nederland. Het opbouwen van loyale relaties met internationale reisprofessionals en het inschakelen van een mix aan distributie partners helpt u op een effectieve manier uw doelgroep in die markt te bereiken. 

  • Nederland als inspirerende reisbestemming
  • Verschillende samenwerkingsmogelijkheden
  • Nederland op de kaart bij reisorganisaties

Het versterken van uw netwerk met touroperators, OTA's en reisagenten (kortweg ‘travel trade’) in belangrijke trade markten kan een grotere zichtbaarheid van uw product in brochures realiseren en zichtbaarheid richting potentiële bezoekers vergroten.

Verschillende samenwerkingsniveaus

In de markten waar NBTC actief is op het gebied van travel trade bewerking, bieden wij u diverse samenwerkingsmogelijkheden. Deze zijn ingedeeld in 3 verschillende samenwerkingsniveaus.

De wijze waarop wij samen met u als partner de travel trade bewerken hangt af van de fase waarin u zich als organisatie bevindt. Bent u nieuw in een markt en wilt u voornamelijk exploratief de markt betreden? Dan kan niveau 1 of 3 voor u geschikt zijn. Wilt u trade bewerking in uw strategische planning opnemen? Dan kan het voor u interessant zijn in te stappen op niveau 2 ‘strategie en beleid’.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carola Muller-Van Rijn.

Carola Muller-Van Rijn

Als u travel-trade gerelateerde vragen heeft of informatie wilt opvragen, neem dan contact op met Carola Muller-Van Rijn.

Stuur een E-mail
Travel Trade Events
Andere diensten