Partnership Marketing

NBTC Holland Marketing werkt volgens een samenwerkingsmodel dat publieke en private partners aan elkaar verbindt. Effectief samenwerken levert toegevoegde waarde op voor beide partijen, of het nu gaat om menskracht, omzet of bereik.

Beurs van Berlage
 • Samen zorgen voor meer bezoekers en bestedingen
 • Creëren van slagkracht voor onze partners
 • Onderling kennis en ervaring delen

Voor de branding en marketing van ‘Holland’ als aantrekkelijke toeristische en congres-bestemming verbindt NBTC publieke en private partners aan elkaar. NBTC ontvangt een rijksbijdrage van het ministerie van Economische Zaken én werkt intensief samen met partijen in de gastvrijheidssector en daarbuiten. Ons doel: samen zorgen voor meer bezoekers naar en meer bestedingen in Nederland. Zo creëren we meer slagkracht voor Nederland en voor u als partner.

Samenwerkingspartners

NBTC staat midden tussen belanghebbende partijen in de toeristische sector, overheid, brancheorganisaties en intermediairs, zoals VVV’s en online touroperators. Daarnaast houden we contact met organisaties uit aanverwante sectoren, onderwijs- en kennisinstellingen en het niet-toeristische bedrijfsleven. We werken samen met internationale, regionale en stedelijke destination marketing-organisaties, maar ook met het Rijk, provincies en gemeenten.

Elkaar versterken

NBTC en partners versterken elkaar door kennis en ervaring te delen. Destination Marketing is cruciaal bij het trekken van bezoekersen congressen naar Nederland. Via overkoepelende Holland-promotie maakt NBTC, samen met haar partners, het aanbod van de bestemming Nederland bekend bij potentiële bezoekers.

Lees meer over de diverse manieren om met NBTC samen te werken.

Contact

Thijs de Groot

Partnership Development Manager
M 06 51422847
T +31 (0)70 370 5295
Twitter: @thysdegroot

Stuur een E-mail

Max Schreuder

Partnership Development Manager
M 06 55374774
T +31 (0)70 3705330
Twitter: @MaxJSchreuder

Stuur een E-mail

Samenwerkingsvormen

 • Strategische samenwerking

  NBTC ontwikkelt regelmatig nieuwe activiteiten en richt zich ook op nieuwe markten. Dat doen we in strategische samenwerking met onze partners.

  Lees verder
 • Platform activiteiten

  NBTC beschikt over verschillende promotionele platforms. Die leveren u veel waarde op, zonder dat u hoeft te investeren in het opzetten van een concept.

  Lees verder
 • Maatwerk

  NBTC beschikt over een selectie van kant-en-klare promotieplatforms. Bent u op zoek naar een aanpak die naadloos aansluit op uw wensen? Dan maken wij graag een voorstel op maat.

  Lees verder