Meetings- en congresmarkt

NBTC richt zich niet alleen op toeristen, maar ook op zakelijke bezoekers. Dat doen we door ‘Holland’ op de kaart te zetten als veelzijdig congresland.

  • Nederland als ideaal congresland
  • Van kleinschalige tot grote evenementen
  • Nauw contact met internationale beurzenplanners

Nederland heeft talloze mogelijkheden als het gaat om het hosten van congressen en beurzen. Van grote evenementen tot kleinschalige bijeenkomsten, onze steden beschikken over een groot aantal passende locaties en faciliteiten. Die boodschap willen we overbrengen op Europese en Noord-Amerikaanse meetingplanners én op potentiële initiatiefnemers van internationale congressen.

Actieve promotie

NBTC promoot Nederland actief op de internationale congres- en vergadermarkt. We zijn bijvoorbeeld veelvuldig aanwezig op de meest toonaangevende internationale meetings, congressen en vakbeurzen. Dat is belangrijk, want persoonlijk contact en netwerken blijven essentieel voor een succesvolle marktbewerking. Ook helpen we partijen die een internationaal congres naar Nederland willen halen, in nauwe samenwerking met onze partners.

Eric Bakermans

Eric Bakermans is Director Marketing Meetings & Conventions bij NBTC. Binnen de afdeling Business Development is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten en campagnes die samenhangen met de brand experience ‘de inspirerende bijeenkomst’. Hiervoor richt hij zich met name op meetingplanners en congresorganisatoren.

Stuur een e-mail
Andere diensten