Adverteren op Holland.com

Komen ze naar Nederland, dan gaan ze eerst naar Holland.com!
Want dat is dé site met actuele en inspirerende content over Nederland. Niet voor niets kijken jaarlijks ruim 10 miljoen internationale zoekers op holland.com om te bepalen hoe ze hun tijd en geld gaan besteden in Nederland.

  • 10 miljoen bezoekers oriënteren zich jaarlijks op Holland.com
  • Sterk internationaal bereik
  • Uw doelgroep binnen handbereik

Breed aanbod (targeted) advertentiemogelijkheden

Bij Holland.com hebben we de ervaring en expertise om uw boodschap te integreren in de juiste context. Holland.com is dé plek waar bezoekers alle informatie over Nederland als reisbestemming vinden. De website is zowel informatief als inspirerend en heeft een groot bereik in het buitenland op zowel PC, tablet als smartphone.

Met een doelgerichte campagne verspreiden we uw boodschap zodat u exact uw doelgroep bereikt. Want door jarenlang onderzoek weten we precies waar en hoe we die het best kunnen bereiken!

  • > 10 miljoen bezoekers
  • > 25 miljoen pageviews
  • 11 talen
  • 61% vrouwelijke bezoekers
  • 59% is ouder dan 35 jaar
  • 69% is van plan binnen een jaar Holland te bezoeken
  • 78% van onze bezoekers zou Holland.com aanbevelen aan anderen

Advertentiemogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf, product of dienst op Holland kanalen onder de aandacht te brengen. In de presentatie in de rechterkolom hebben wij voorbeelden van campagnes uitgewerkt. Daarnaast is het mogelijk dat u zeer doelgericht adverteert door bijvoorbeeld alleen smartphone bezoekers in Nederland in uw regio te benaderen. Mogelijkheden voor deze zeer doelgerichte wijzen van adverteren en prijzen kunt u bij Natasja Fortuin (nfortuin@holland.com) opvragen.

Sociale Media

NBTC heeft verschillende sterke sociale media kanalen (FacebookInstagramPinterest en YouTube) waarop wij dagelijks een internationale doelgroep inspireren met de mooiste bezoekwaardige plekken in Nederland. U kunt deze sterke communities bereiken door een sociale media campagne op onze Holland kanalen in te richten. Dit is al mogelijk vanaf 5k. Voor meer informatie neemt u contact op met Jasper Broekhuis (jbroekhuis@holland.com).

Holland.com campagneoverzicht 2018

Holland.com campagneoverzicht 2018

Download PDF

Natasja Fortuin

Natasja Fortuin is Manager Digitale Marketing bij NBTC Holland Marketing. Voor het optimaal bereiken van uw internationale doelgroep en doelen bent u bij haar aan het juiste adres.

+31 (0) 6 53 62 64 16

Stuur een email
Andere diensten