Adverteren op Holland.com

Komen ze naar Nederland, dan gaan ze eerst naar Holland.com!
Want dat is dé site met actuele en inspirerende content over Nederland. Niet voor niets kijken jaarlijks ruim 10 miljoen internationale zoekers op holland.com om te bepalen hoe ze hun tijd en geld gaan besteden in Nederland.

  • 10 miljoen bezoekers oriënteren zich jaarlijks op Holland.com
  • Sterk internationaal bereik
  • Uw doelgroep binnen handbereik

Breed aanbod (targeted) advertentiemogelijkheden

Bij Holland.com hebben we de ervaring en expertise om uw boodschap te integreren in de juiste context. Holland.com is dé plek waar bezoekers alle informatie over Nederland als reisbestemming vinden. De website is zowel informatief als inspirerend en heeft een groot bereik in het buitenland op zowel PC, tablet als smartphone.

Met een doelgerichte campagne verspreiden we uw boodschap zodat u exact uw doelgroep bereikt. Want door jarenlang onderzoek weten we precies waar en hoe we die het best kunnen bereiken!

  • > 10 miljoen bezoekers
  • > 25 miljoen pageviews
  • 11 talen
  • 61% vrouwelijke bezoekers
  • 59% is ouder dan 35 jaar
  • 69% is van plan binnen een jaar Holland te bezoeken
  • 78% van onze bezoekers zou Holland.com aanbevelen aan anderen

Advertentiemogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf, product of dienst op Holland kanalen onder de aandacht te brengen. In de presentatie in de rechterkolom hebben wij voorbeelden van campagnes uitgewerkt. Daarnaast is het mogelijk dat u zeer doelgericht adverteert door bijvoorbeeld alleen smartphone bezoekers in Nederland in uw regio te benaderen. Mogelijkheden voor deze zeer doelgerichte wijzen van adverteren en prijzen kunt u bij Willemijn van der Harst (wvanderharst@holland.com) opvragen.

Sociale Media

NBTC heeft verschillende sterke sociale media kanalen (FacebookInstagramPinterest en YouTube) waarop wij dagelijks een internationale doelgroep inspireren met de mooiste bezoekwaardige plekken in Nederland. U kunt deze sterke communities bereiken door een sociale media campagne op onze Holland kanalen in te richten. Dit is al mogelijk vanaf 5k. Voor meer informatie neemt u contact op met Jasper Broekhuis (jbroekhuis@holland.com).

Willemijn van der Harst

Willemijn van der Harst is Online Campagne Manager bij NBTC Holland Marketing en verantwoordelijk voor de campagnes op Holland.com: dé online reisgids voor een bezoek aan Nederland. Voor een doeltreffende campagne gericht op internationale bezoekers, bent u bij haar aan het juiste adres.

+ 31 (0) 6 382 93 145

Stuur een e-mail

Online adverteren?

Bekijk een greep uit de mogelijkheden. Heeft u een ander idee of wilt u advies? Neem dan gerust contact op.

Bekijk het campagneoverzicht voor 2018
Andere diensten