Samen zetten we Nederland internationaal op de kaart

NBTC Holland Marketing werkt volgens een samenwerkingsmodel dat publieke en private partners aan elkaar verbindt. Effectief samenwerken levert toegevoegde waarde op voor beide partijen, of het nu gaat om menskracht, omzet of bereik

  • Samen zorgen voor meer bezoekers en bestedingen
  • Creëren van slagkracht voor onze partners
  • Onderling kennis en ervaring delen

Voor de branding en marketing van ‘Holland’ als aantrekkelijke toeristische en congres-bestemming verbindt NBTC publieke en private partners aan elkaar. NBTC ontvangt een rijksbijdrage van het ministerie van Economische Zaken én werkt intensief samen met partijen in de gastvrijheidssector en daarbuiten. Ons doel: samen zorgen voor meer bezoekers naar en meer bestedingen in Nederland. Zo creëren we meer slagkracht voor Nederland en voor u als partner.

Samenwerkingspartners

NBTC staat midden tussen belanghebbende partijen in de toeristische sector, overheid, brancheorganisaties en intermediairs, zoals VVV’s en online touroperators. Daarnaast houden we contact met organisaties uit aanverwante sectoren, onderwijs- en kennisinstellingen en het niet-toeristische bedrijfsleven. We werken samen met internationale, regionale en stedelijke destination marketing-organisaties, maar ook met het Rijk, provincies en gemeenten.

Elkaar versterken

NBTC en partners versterken elkaar door kennis en ervaring te delen. Destination Marketing is cruciaal bij het trekken van bezoekersen congressen naar Nederland. Via overkoepelende Holland-promotie maakt NBTC, samen met haar partners, het aanbod van de bestemming Nederland bekend bij potentiële bezoekers.

Consumenten Marketing

Bent u op zoek naar een manier om consumenten in het buitenland te bereiken? Dan helpt NBTC u graag bij het opzetten van effectieve marketingcampagnes.

Lees verder

Activiteiten

Bij een samenwerking met partners gaan wij altijd uit van uw specifieke situatie, wensen en ambities. Wij bieden u toegang tot verschillende doelgroepen en kanalen binnen de internationale reis- en meetingindustrie.

  • Uw doelen staan centraal
  • Toegang tot diverse doelgroepen
  • Groot aantal kanalen beschikbaar

Als NBTC beschikken we over een groot netwerk in de reis- en congressector. Zowel nationaal als internationaal. Afhankelijk van uw specifieke situatie, wensen en ambities, kunnen wij u toegang bieden tot verschillende doelgroepen en kanalen binnen deze sectoren. Of het nu gaat om de Chinese of Duitse consument of om die goede journalist van de New York Times. We kunnen u ook koppelen aan professionele congresorganisatoren die op zoek zijn naar een locatie voor een internationaal congres, of zorgen voor de noodzakelijke facts & figures voor uw businessplan.

Events 2018

NBTC Holland Marketing organiseert jaarlijks diverse evenementen gericht op de Meetings- en Congresmarkt en op Travel Trade.

Lees verder
Maak kennis met onze partners

Overzicht partners

NBTC werkt nauw samen met een groot aantal partners in de toerisme- en congressector. Maak kennis met enkele van onze partners.

Lees verder
Contact