China Travel Summit 2019

7 februari 2019

Donderdag 31 januari vond de eerste China Travel Summit 2019 plaats in het Efteling Hotel. Ongeveer 100 partners kwamen bijeen om kennis op te doen en uit te wisselen over de laatste trends en ontwikkelingen in de Chinese reismarkt.

Sprekers van o.a. KLM, WeGoEu, GASSAN Diamonds, VisitBrabant, QYER en Asia Center Leiden hebben vanuit hun eigen invalshoek toegespitst op de manier waarop organisaties het meest efficiënt kunnen inspelen op de Chinese reismarkt. Onder hen ook Herre Dijkema, Directeur Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen die zijn persoonlijke inzichten en observaties van de China Lab studiereis 2018 heeft gedeeld.

Ook was er een levendige paneldiscussie tussen Benno Leeser (GASSAN Diamonds), Heleen Huisjes (Visit Brabant), Synthia Liu (KLM Greater China) en Eddie Yang (NBTC China) over feit en fictie en de kansen en obstakels om die kansen te verzilveren.

Over de kernboodschap was in ieder geval iedereen het eens: The Journey Never Ends!

De China Travel Summit is onderdeel van het samenwerkingsverband China Lab, wat in 2019 verder wordt ontwikkeld en uitgevoerd door NBTC en partners.

Klik hier voor meer informatie