Stagiair(e) Online Content Management hoofdkantoor NBTC – per september - NBTC Holland Marketing
Stages

Stagiair(e) Online Content Management hoofdkantoor NBTC – per september

Voor ons kantoor in Den Haag bij het Digital Marketing team zoeken wij per september voor het liefst 5 maanden een staigiar(e).

Holland.com is één van de grootste toeristische websites met informatie over Nederland. Met ruim 9.000 artikelen durven we dit wel te stellen. Maandelijks lezen miljoenen (internationale) bezoekers onze verhalen over de Nederlandse highlights. Dit gaat verder dan de grote steden en de bekende bezienswaardigheden. Juist de verborgen parels, hidden gems, ofwel de nog onbekende plekjes in ons land zetten wij in de etalage. Wil jij daarbij helpen? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?

Met een team van negen digital experts (analytics, campagnes, copywriting, CRO, web management en development) werken we dagelijks aan de optimalisatie van de content en techniek van Holland.com. Jij wordt onderdeel van dit team en zorgt er met jouw visie op online content voor dat de content nóg mooier, leuker en interessanter wordt. Test & Learn is daarbij onze mantra.

Samengevat:

 • Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe content (beeld, tekst, video). Hiervoor ga je op zoek naar nieuwe onderwerpen die relevant zijn voor de internationale bezoeker.
 • Je verrijkt artikelen met nieuw beschikbare lay outs en elementen. Hiermee maak je ze dynamischer en meer engaging.
 • Je benadert partners zoals musea, hotels en attracties, per mail of telefoon om beelden en/of input op te vragen.
 • Je leert werken in ons Content Management Systeem onder begeleiding van onze webmanagers.
 • Nadat je aanpassingen hebt gedaan duik je in de analytics en ga je na wat de impact is geweest van je werk. Succesvolle aanpassingen voeren we verder door. Minder succesvolle aanpassingen leren we van.

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het vooral belangrijk dat jouw hart sneller gaat kloppen van online content. Of het nu gaat om een blog of een actief instagram account, voorbeelden van jouw eerdere creaties en grote voorbeelden horen we graag! Inspireer ons in je sollicitatie.

Verder:

 • Je bent een derde- of vierdejaars HBO-student met als richting Journalistiek, Communicatie of iets soortgelijks.
 • Het betreft hier een meewerkstage. Wij hebben geen afstudeer- onderzoeksopdrachten beschikbaar maar bieden wel de ruimte en tijd (max. 1 dag per werk) voor een eigen afstudeeronderzoek.
 • Je hebt oog voor detail. Of het nu gaat om kleine bugs, typo’s of ouderwetse beelden, jij pikt ze eruit!
 • Je schrijft foutloos Nederlands. Dt-fouten maak jij niet.
 • Je bent zelfstartend en bent niet op je mondje gevallen.
 • Ervaring met Adobe Suite is een pré.
 • Ook worden we blij van iemand met goede fotografie-skills!
 • Tot slot: je bent een ster in tafelvoetbal. Or we turn you into one :).

What’s in it for you

Tijdens je stage krijg je te maken met de verschillende experts van onze Digital Marketing afdeling. Daarin zijn de belangrijkste online specialismen vertegenwoordigd. Of het nu gaat om web development, SEO, campaigning, CRO, content of analytics. Je krijgt hier een unieke kans om met hen te sparren.

Flexibele werktijden zorgen ervoor dat je je dag zo in kunt delen dat je nog tijd hebt voor hobby’s, vrienden en andere belangrijke dingen.

Jouw inspanningen worden beloond met een stagevergoeding € 300,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Daarnaast kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer, indien je niet in het bezit bent van een studentenabonnement (OV). Hieronder vallen ook eventuele periodes waarin je geen gebruik kan maken van je studenten OV.

Wil je tussendoor een lang weekend weg? Per maand bouw je ook nog eens 2 (!) vakantiedagen op!

Reageren op deze vacature

Ben jij het talent dat we zoeken? Reageer dan via onze website door op onderstaande button te klikken.


Nog vragen over deze stage? Neem contact op met Emiel Eigenraam (Digital Marketing afdeling).

Bekijk meer over dit onderwerp