Bastiaan Overeem start bij NBTC als programmamanager - NBTC Holland Marketing
Skyscraper Rotterdam
Skyscraper Rotterdam
Foto: © Rudy and Peter Skitterians via Pixabay
Newsroom

NBTC versterkt team Destination Development

Per 1 april verwelkomt NBTC Bastiaan Overeem in het team ‘Destination Development’. Als programmamanager gaat Bastiaan aan de slag met de ontwikkeling van aantrekkelijk aanbod voor de bestemming Nederland.  

Met de aanstelling van Bastiaan onderstreept NBTC haar ambitie om richting te geven aan de ontwikkeling en innovatie van relevant aanbod van de bestemming Nederland. Hiervoor was Bastiaan Merkleider bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Hij heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor het ontstaan van VisitVeluwe als onderdeel van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen als geheel. “Met veel vertrouwen kijken wij uit naar de komst van Bastiaan als onderdeel van het team Destination Development. Bastiaans ervaringen die hij op de Veluwe heeft opgedaan, sluiten naadloos aan op onze doelstelling om in samenwerking met steden en regio’s Nederland verder te ontwikkelen als leefbare, geliefde en waardevolle bestemming; voor bezoekers, bedrijven en bewoners,” aldus Jos Vranken, algemeen directeur NBTC.

Herre Dijkema, directeur Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen: “Zijn niet aflatende enthousiasme en drive heeft ervoor gezorgd dat de toeristische samenwerking op de Veluwe een grote impuls heeft gekregen. Ik vind het jammer dat hij vertrekt, maar ben tegelijkertijd trots op het feit dat “onze” Veluwse man het NBTC gaat versterken en vanuit daar de bestemmingsontwikkeling in Nederland verder gaat vormgeven.”

Bekijk meer over dit onderwerp