Global Travel Trade Show 2019 - NBTC Holland Marketing
Newsroom

Global Travel Trade Show 2019

Na het succes van afgelopen jaar organiseert NBTC Holland Marketing in samenwerking met The Hague Marketing Bureau en Delft Marketing de tweede editie van de Global Travel Trade Show. Op 8 oktober ontvangen Den Haag en Delft ruim 100 internationale touroperators, uit o.a. Duitsland, Groot-Brittannië en China. “Doel van deze dag is reisorganisaties kennis te laten maken met het internationale karakter van Den Haag en Delft. Zo zetten we beide steden onder andere op de kaart als “Royal cities by the sea” en laten we de reisorganisaties de sporen van de Gouden Eeuw ontdekken,” aldus Jos Vranken, algemeen directeur NBTC Holland Marketing.

Internationale toeristen die passen bij het karakter van Den Haag en Delft

“Wij zijn er trots op dat we de internationale touroperators mogen ontvangen. Dit is een enorme kans voor de regio Den Haag om te laten zien dat we kwaliteitstoeristen veel te bieden hebben”, aldus Marco Esser, directeur The Hague Marketing Bureau. “Voor ons is dit een mooie gelegenheid om het Delftse aanbod te presenteren, gericht op de toerist die van historie en cultuur houdt. Delft en Den Haag versterken elkaar en dat laten we graag zien aan de rest van de wereld,” aldus Evelien van der Kruit, directeur Delft Marketing. “We gaan samen een onvergetelijk programma neerzetten!”

Programma Global Travel Trade Show

In het Kurhaus in Scheveningen kunnen de internationale reisorganisaties deelnemen aan één-op-één afspraken met de Nederlandse reisindustrie. Voorafgaand en aansluitend aan de workshop vindt een familiarisation (Fam) trip plaats. Touroperators reizen door de regio Den Haag en Delft om kennis te maken met de diverse plekken. “Met name de Duitse en Engelse reisorganisaties laten we kennismaken met de voor hen nog onbekende plekken. Aan het eind van de dag worden de reisorganisaties ontvangen voor een gezamenlijk diner in Museum Prinsenhof in Delft,” vertelt Jos Vranken.

*De touroperators komen uit: Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, China, Japan, India, Rusland en Brazilië.

Bekijk meer over dit onderwerp