Benoemingen leden Raad van Toezicht NBTC - NBTC Holland Marketing
Newsroom

Benoemingen leden Raad van Toezicht NBTC

Benoemingen leden Raad van Toezicht NBTC

De Raad van Toezicht van NBTC heeft met ingang van de vergadering van 26 september jl. twee nieuwe leden benoemd.  

Han Polman (1963) is benoemd als lid en tevens vicevoorzitter. Daarnaast is hij beoogd opvolger van de huidige voorzitter Hans Bakker, die in mei volgend jaar na 10 jaar terugtreedt. Polman is sinds 2013 Commissaris van de Koning in de provincie Zeeland. Daarvoor was hij onder meer burgemeester van de gemeentes Bergen op Zoom en Noordwijkerhout. 

Daarnaast treedt Paul Geraeds aan als lid. Geraeds (1964) is Associate Partner bij de Missing Chapter Foundation en daarnaast onder andere non-executive Board Director bij Roompot Vakanties. Daarvoor was hij CEO bij Bakker.com en vervulde hij diverse directiefuncties bij Center Parcs en Pierre & Vacances.

De Raad van Toezicht van NBTC heeft als belangrijkste taak het wettelijk toezicht op de organisatie. In de Raad hebben naast bovenstaande nieuwe leden zitting: Hans Bakker (voorzitter), Walter Drenth, Rob van Gijzel, Annelies Jansen en Harm Kreulen.

Met de benoeming van beide nieuwe leden is de Raad op volle sterkte. Jos Vranken, algemeen directeur NBTC: “Ik ben buitengewoon verheugd met het aantreden van Han Polman en Paul Geraeds en zie beide benoemingen als een krachtige aanvulling op de reeds bestaande samenstelling. De benoemingen reflecteren zowel de publieke als private invalshoeken, relevant voor de realisatie van de ambities zoals geschetst in Perspectief 2030. Ik heb er alle vertrouwen in dat de volledige Raad op deze manier een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van bestemming Nederland in het algemeen en NBTC als organisatie.”

Bekijk meer over dit onderwerp