Nieuws sector en overheid - NBTC Holland Marketing

Nieuws sector en overheid

Op deze pagina vindt u actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19) en de maatregelen van de overheid. Ook vindt u hier actuele updates inzake steun- en herstelmaatregelen overheid.

Nieuwsberichten

Oproep overheid: Bleib zu hause, Restez à la maison

7 apr. 2020

Met het oog op de Paas- en meivakantie hebben de Nederlandse en Duitse overheid een dringend beroep gedaan op inwoners van beide landen om reizen te vermijden.

Lees verder
Nieuwsberichten

Reactie Gastvrij Nederland op maatregelen kabinet

17 mrt. 2020

Eerste reactie Gastvrij Nederland op maatregelen kabinet.

Lees verder

Waar vindt u wat?

Actuele maatregelen overheid

Informatie voor bezoekers

  • Via de speciaal ingerichte corona-informatiepagina op Holland.com, krijgen bezoekers informatie over de huidige situatie in Nederland en de relevante informatiepunten. Zo is er een overzicht van alle actuele en relevante maatregelen te vinden en wordt meer informatie gegeven over de Nederlandse aanpak en de gevolgen voor bezoekers.
  • Op de website van de rijksoverheid is een Q&A te vinden voor toeristen in het Engels en Duits.

Actuele informatie coronavirus

De meest actuele informatie over het coronavirus (COVID-19) vindt u op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Bekijk de website van het RIVM

Veiligheidsregio's

Verschillende veiligheidsregio's in Nederland hebben naar aanleiding van de landelijke corona maatregelen noodverordeningen vastgesteld. Deze noodverordeningen verschillen per regio en kunnen worden gewijzigd. Houd daarom de website van de lokale veiligheidsregio’s goed in de gaten en/of neem contact op met de betreffende gemeente.