Activiteiten Destination Development 2020 - NBTC Holland Marketing
Cyclists at the Walk of fame in Rotterdam
Cyclists at the Walk of fame in Rotterdam
Foto: © Claire Droppert
Activiteiten

Activiteiten Destination Development 2020

Voor de uitwerking van de activiteiten van Destination Development werken we vanuit de vijf pijlers van Perspectief 2030: Lusten en Lasten in balans, Nederland overal aantrekkelijk, Toegankelijk en bereikbaar, Verduurzamen moet en een gastvrije sector.

Wat kunt u onder meer van ons verwachten?

  • Doorontwikkeling van de verhaallijnen met partners in het land
  • Kennisuitwisseling en inspiratie
  • We stimuleren innovaties, experimenteren met nieuwe concepten en ontwikkelen toolkits
  • Concreet werken we dit jaar o.a. aan het beleefbaar maken van streek- en exportproducten, bewoners betrekken, toegankelijk toerisme, retail en toerisme samenwerking, smart tourism en e-bike

Wij houden u de komende tijd op de hoogte van alle initiatieven en projecten

Bewoners betrekken bij de toekomst van toerisme

Met elkaar moeten wij actief aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat de belangen van bezoekers bedrijven én bewoners in balans zijn. Het is dus van belang dat bewoners een permanente plek krijgen in bestemmingsontwikkeling en dat we starten met initiatieven die toewerken naar deze nieuwe realiteit.

Lees verder

Bezoekersmanagement in de publieke ruimte

Bezoekersmanagement draagt bij aan de veiligheid, leefbaarheid en beleving van een bestemming en is daarmee een belangrijk thema voor de duurzame ontwikkeling van de bestemming Nederland. De behoefte om bezoekersstromen te kunnen beïnvloeden is momenteel groot en actueler dan ooit.

Lees meer

Toerist op e-bike

Een verkenning van de toeristische ontwikkeling van snelfietsroutes is één van de activiteiten van het team Destination Development. Het toenemende gebruik van de e-bikes en de aandacht van overheden ervoor vormt een goede aanleiding om de fietsbeleving te optimaliseren en een aantrekkelijk aanbod voor de e-bike op te bouwen.

Lees verder

Meld u nu aan voor de activiteiten en neem contact op met Anouk van Eekelen

Manager Destination Development

Bekijk meer over dit onderwerp