Voorbeelden samenwerking

Op het gebied van samenwerking is er veel mogelijk. Graag laten we een aantal voorbeelden zien van projecten die we samen met onze samenwerkingspartners hebben opgezet en gefinancierd. Het gezamenlijke doel is altijd: Nederland internationaal op de kaart zetten in een of meerdere landen, gericht op een specifieke doelgroep.

  • Gerichte campagnes met een thema
  • Campagnes met specifieke doelstellingen
  • Internationale marketingcampagnes

Succesvol Van Goghjaar 2015

Ter gelegenheid van de 125ste sterfdag van Vincent van Gogh sloegen NBTC, RBT KAN/Visit Veluwe en Van Gogh Brabant de handen ineen om een internationale marketingcampagne te ontwikkelen. De beroemdste Nederlandse schilder stond centraal in het Van Goghjaar 2015 en de campagne was met bijna 1 miljoen internationale bezoekers buitengewoon succesvol.

bekijk de Van Gogh 2015 Succes trailer

Samenwerking Mosselbureau

Een belangrijk onderdeel van de strategie van NBTC is spreiding over de seizoenen. ‘Holland’ is namelijk ook een goede vakantiebestemming buiten het hoogseizoen. Aangezien de Nederlandse kust en Zeeland zeer geliefd zijn bij onze zuiderburen, ontwikkelde NBTC samen met VVV Zeeland en het Nederlands Mosselbureau een campagne. Het doel: het vergroten van de bekendheid van de Zeeuwse mossel in Duitsland.

Zeeland en Zeeuwse mosselen op het menu in Duitsland

Derde editie van de Hollandse Mosselweek in Duitsland

Lees verder

Internationale reisbeurs ITB

Ieder jaar presenteert NBTC zich samen met Holland-partners op de ITB Berlijn, de grootste internationale reisbeurs te wereld. De beurs biedt partners de mogelijkheid om zich te presenteren aan een groot internationaal publiek en te netwerken op de Holland Happy Hours. Afgelopen jaar was onze stand met een oppervlakte van 408m2 de grootste Holland-stand ooit. In totaal trok de ITB 196.000 bezoekers uit 187 verschillende landen.

Seminar over toerisme vanuit China

Het uitwisselen van kennis, informatie en ervaringen met partijen in de reis- en congressector is belangrijk voor NBTC. Tijdens ons seminar Toerisme uit China brachten we partners uit de sector, kennisinstituten en overheid bij elkaar. Door kennis te delen kunnen we in Nederland optimaal profiteren van het inkomend toerisme uit China.

Maak kennis met onze partners

Overzicht partners

NBTC werkt nauw samen met een groot aantal partners in de toerisme- en congressector. Maak kennis met enkele van onze partners.

Lees verder

Contact

Thijs de Groot

Partnership Development Manager
M 06 51422847
T +31 (0)70 370 5295
Twitter: @thysdegroot

Stuur een E-mail

Max Schreuder

Partnership Development Manager
M 06 55374774
T +31 (0)70 3705330
Twitter: @MaxJSchreuder

Stuur een E-mail