Samen zetten we Nederland internationaal op de kaart

NBTC Holland Marketing werkt volgens een samenwerkingsmodel dat publieke en private partners aan elkaar verbindt. Effectief samenwerken levert toegevoegde waarde op voor beide partijen, of het nu gaat om menskracht, omzet of bereik

Activiteiten

Bij een samenwerking met partners gaan wij altijd uit van uw specifieke situatie, wensen en ambities. Wij bieden u toegang tot verschillende doelgroepen en kanalen binnen de internationale reis- en meetingindustrie.

 • Uw doelen staan centraal.
 • Toegang tot diverse doelgroepen.
 • Groot aantal kanalen beschikbaar.

Als NBTC beschikken we over een groot netwerk in de reis- en congressector. Zowel nationaal als internationaal. Afhankelijk van uw specifieke situatie, wensen en ambities, kunnen wij u toegang bieden tot verschillende doelgroepen en kanalen binnen deze sectoren. Of het nu gaat om de Chinese of Duitse consument of om die goede journalist van de New York Times. We kunnen u ook koppelen aan professionele congresorganisatoren die op zoek zijn naar een locatie voor een internationaal congres, of zorgen voor de noodzakelijke facts & figures voor uw businessplan.

 • Consumenten Marketing

  Campagnes zijn een goede manier om de consument te bereiken. Het is daarbij belangrijk om een specifiek thema te kiezen, dat aansluit bij de beleving van de consument.

  Lees verder
 • Opkomende landen

  Opkomende markten als Zuidoost-Azië bieden veel kansen voor het toerisme in Nederland. NBTC gaat alliantiesamenwerkingen aan om potentiële toeristen binnen deze markten te benaderen.

  Lees verder
 • Voorbeelden samenwerking

  NBTC werkt hard aan het promoten van Nederland bij nationale en internationale bezoekers. Daarvoor zetten we regelmatig succesvolle campagnes en projecten op

  Lees verder
 • Meetings- en congresmarkt

  Het is één van onze doelen om meer internationale meetings en congressen naar ons land te halen. Dat doen we door te laten zien dat Nederland een bijzonder aantrekkelijke bestemming is voor internationale zakelijke bijeenkomsten.

  Lees verder
 • Maak gebruik van de internationale PR consultants

  Bij het genereren van media-aandacht in on- en offline publicaties over reizen, lifestyle en cultuur werkt NBTC intensief samen met verschillende partners. De pers en public relations zijn een belangrijk onderdeel van de marketingaanpak.

  Lees verder
 • Travel Trade

  Het bundelen van krachten werkt: zo kunnen NBTC en haar partners reisprofessionals inspireren om Nederland op te nemen in hun reizen.

  Lees verder
 • Bereik uw doelgroep op Holland.com

  Komen ze naar Nederland dan komen ze op Holland.com. U kunt als adverteerder hiervan profiteren.

  Lees verder
Maak kennis met onze partners

Overzicht partners

NBTC werkt nauw samen met een groot aantal partners in de toerisme- en congressector. Maak kennis met enkele van onze partners.

Lees verder
Contact