Korea Fam Trip

159 keer bekeken

22 mei 2017

Korea Fam Trip

Deze Fam Trip was een direct resultaat van de Handelsmissie naar Zuid-Korea in 2016. Tijdens de Fam Trip werden plaatsen als Amsterdam, de Zaanse Schans, Utrecht en Giethoorn bezocht. Ook was er aandacht voor het Nederlandse golf, een cruciaal onderdeel binnen de Zuid-Koreaanse zakenwereld.

Lees verder
Korea Fam Trip in Mei 2017

Van 6 tot en met 9 mei organiseerde NBTC Holland Marketing in samenwerking met KLM de Korea Fam Trip. Met een groep van de zeven belangrijkste touroperators uit Zuid-Korea is Holland als zowel toeristische als zakelijke bestemming met succes op de kaart gezet. Familiarisation (Fam) Trips zijn bedoeld om touroperators bekend te maken met Nederland.

De vierdaagse Fam Trip was een direct resultaat van de handelsmissie naar Zuid-Korea in 2016. Tijdens de Fam Trip werden plaatsen als Amsterdam, de Zaanse Schans, Utrecht, Giethoorn en de Keukenhof bezocht. Ook was er aandacht voor het Nederlandse golf, een cruciaal onderdeel binnen de Zuid-Koreaanse zakenwereld. De groep bestond uit een paar first time visitors, die zich volledig lieten onderdompelen in alles wat Nederland te bieden heeft. Ook waren een aantal frequent visitors mee, die zeer verrast waren over wat Giethoorn en Utrecht te bieden hebben. Hierdoor werd de reis door hen bestempeld als “de beste reis naar Nederland ooit”! De algemene consensus was dat Nederland voor alle deelnemende touroperators veel heeft te bieden. Bovendien was men zeer enthousiast om de banden tussen Zuid-Korea en Nederland aan te sterken.